lördag 25 februari 2012

LOPPMARKNAD, KISTAMÄSSAN

Efter gaderobs-vinds-och skåprensning ledde vägarna till loppmarknad på Kistamässan. Ulla och lillsyrran Ann krängde allt mellan himmel och jord.

... och förutom transportchef, fyndade jag en stereomaskin för 45:- Bilden tagen vid Kistamässans glasfasad på hemväg . Den hopfällbara stolen var det många som "ryckte" i, men den var inte till salu.....och huva vad mycket skräp det hade samlats på ett ställe ! -:)


4 kommentarer:

AnJa sa...

Hoppas det blev en givande försäljningsdag! Och det heter INTE skräp. Det heter FYND :-)

Bengt Jansson sa...

Har aldrig tidigare i mitt långa liv sett så mycket "fynd" på ett och samma ställe !

Stig Hökengren sa...

När jag åkt till soptippen så har det förvånats mig så mycket av riktiga grejer som slängs. Härom året så såg jag en toppenfin datorstol men ... den fick jag inte fråga om för frugan. Så såg jag rullhjulen till en annan kontorsstol.Ville använda underredet för att lagra vinterdäcken på. Såg ett tips i nån tidning. Man förlänger stolfoten med ett rör som man sen kan trä hjulen på o sen rulla fram vid däckbytet. Men se... från soptippen får inget tas. Allt ska skrotas!! Dålig återanvändning!

Stig Hökengren sa...

Glömde skriva - Grattis till Dina fynd!