lördag 4 september 2010

STATY !?

Tog en sväng på ön i går och i en trädgård efter Constantiavägen stod denna typ.
Stannade bilen, gick ur och började plåta...gick fram och tillbaka, och den bara stod och glodde på mig i säkert 3-4 minuter. Knäppte ett antal rutor och körde därifrån, men började undra om de haft en attrapp, staty, i trädgården . Vi var tvungna åka tillbaka för att bli säkra.....Int fan stod statyn kvar ! Det ar alltså en riktig råbock. Han ser dessutom ganska knäpp ut !

3 kommentarer:

AnJa sa...

Han blev förstenad av skräck när han såg din kamera :-) Har just botaniserat runt på 35-bloggen. Du är bara helt otrolig med alla collage. Vilken tid du måste lägga ner. Anar att "Gubbarna" uppskattar dem!!! Ni verkar ha ett riktigt härligt gäng.

Bengt Jansson sa...

Tack Nettan för betyget på 35-bloggen. Vi är 67 medlemmar,och 53 st(79 %)har uppkoppling. Det är TRE som brukar bidraga med bilder, och TVÅ som brukar skriva kommentarer. Det är som att sjunga för döva öron, funderar på att lägga av ! Den låga aktiviteten kan också bero på hög ålder ! :-)

rima sa...

Ja Bengt...förstår dig, tyvärr tror jag det beror åldern o bristande intresse för sociala medier. Har dom inga barnbarn som kan lära dom