lördag 31 januari 2009

INGO DÖD

1982 sprang Ingo och Floyd Patterson Stockholm Marathon, Floyd vann den matchen. På en mellanlandning mellan Mexico City och New York 1982 stannade jag ett par nätter på Ingos lilla Seakey Motell i Pompano Beach Florida, bara för att få träffa honom. En riktig hedersknyffel, som lufsade runt och städade och fixade poolen. En kväll bjöd han alla gästerna på "grogg" och stod själv och blandade drinkarna. En mästare har gått ur tiden.

2 kommentarer:

AnJa sa...

Ja han var otrolig. Och blev världsmästare 1959 som var ett så bra år... :-)
Hmmm, vet inte om jag törs berätta detta, men när jag såg på nyheterna i morse att han dött sa jag till gubben min: "Idag vet jag precis vilken bild som kommer in på Farsgubbens blogg..." Attans att jag inte slog vad :-)

Bengt Jansson sa...

Dolda krafter ? Tankeläsning, svarar Farsgubben !